Huisregels


Beste gasten,
We vragen u te houden aan onze huisregels zodat niet alleen u, maar ook de gasten  die na u komen,  kunnen genieten van een heerlijke vakantie in onze chalets.


De sleuteloverdracht vindt plaats bij de receptie. Hier vult u ook het  aanmeldingsformulier in en vindt de check-in plaats.
Voor elk chalet vragen wij een borg van € 70, - per persoon  (contant te betalen).
De standaard bezetting per chalet  is 2-10 (type II) of 2-12 (type I) personen. Overschrijding van de maximale bezetting is alleen toegestaan ​​met toestemming van de verhuurder. We behouden ons het recht  de prijs te verhogen indien er een overbezetting is.


Check-in
Check-out

Check-in tijd vanaf 15.00 uur en u dient op de dag van vertrek voor 10.00 uur het huisje te hebben vertalen.


Bij het uitchecken vindt een controle plaats.  Indien er ontbrekende en/of beschadigde  items zijn, moet de schade worden betaald door de gast.


Voorafgaand aan de check-out vragen wij u om de keuken schoon te maken: schoon fornuis en oven, koelkast leeg en alle glazen, bestek, borden etc. dient u af te wassen.Dieren

Huisdieren zijn alleen toegestaan ​​ indien u dit vooraf heeft aangegeven  en tegen betaling.  U dient een passende aansprakelijkheid dierverzekering of een persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering te hebben.  In Flachau is het verplicht de hond aan de lijn te houden.Inventaris

Schade  en/of ontbrekende inventaris die worden opgemerkt tijdens het verblijf  direct  doorgeven aan de receptie zodat de nodige maatregelen kunnen worden genomen.Roken / brand

In het chalet is het niet toegestaan om te roken.
Open vuur in de chalets is strikt verboden. We vragen ook om voorzichtigheid in het gebruik van de kachel.  Kledingstukken kunnen niet worden gedroogd bij of op het fornuis (brandgevaar).Rusttijden

Daarnaast willen wij u vriendelijk vragen stil te zijn van 22.00 tot 7.00 uur.Sauna

Voor het gebruik van de sauna, vragen wij u handdoeken te gebruiken in verband met hygiënische redenen.Wasserette

De verzamelplaats voor de linnenpakketten bij uw vertrek is in de kelder. We verwachten dat onze gasten met een zekere zorgplicht omgaan met het linnenpakket.
Matrassen, dekbedden en kussens mogen alleen worden gebruikt met bed overtrekken en kussenslopen.Mocht u nog vragen hebben over het chalet , neem  een kijkje op onze FAQ  pagina of mail ons.